Monday, November 13, 2006

i dont need nice..dont you know any other adjective..

nankör olmak istiyorum..kötü olmak..bir de nemrut..bencili unutmamam gerek.. düşüncesizsiz olmaz..kalp kırıcı..sonra sevmek de sevilmek de kıçımın kenarı olsun istiyorum.. nefret etmek istiyorum,doyasıya.. öldüresiye... öfkeme yenilmek istiyorum, adı üzerinde öfke,yener sanırsın ama yendirmiyorum ya işte..
neden ağlayamıyorum... neden..? güç!..hah evet..güçtennefretediyorum...! kontrolden de nefret ediyorum..güçlü olmak zorunda olmaktan daha çok.. dağlanmış hayatımla hissiyatsızmışgibiyaşayanlardan olmaktan nefret ediyorum..bunların hiçbirinin bilinçli olmayışıyla beraber bilinçsiz de olmamasından nefret ediyorum... sevimli görünmekten nefret ediyorum.. şirin kız olmaktan nefret ediyorum... kendimideğersizhissetmekten nefret ediyorum..bunu hissettirenlerden iki kat daha fazla nefret ediyorum... gözümü bantlayıp elimde hattori hanzo kılıcım önüme gelene savurmak istiyorum..sövmek istiyorum...kendimi sevmekten nefret ediyorum...yalan söylüyorum..yalan söylemekten nefret ediyorum..sıkılıyorum...

1 comment:

nox said...

evet yalacıyım
evet yalancısın
evet yalan
evet ne olmş.

evet sadece yalan değilki hayattaki kavramlar, sadece ahlak dürüstlük üzellik sevgi iyi dilekler değil ki hayat; zıtları da var; onlarda normal..hatta normal bile anaormal olabilir, değişir anlam , değişir dozunda,bakış açısında yorumda; evet yalan biraz doğru,biraz doğru da yaladır; oldugu veya kılıfındaki şekliyle, ne ise biraz dışındadır anlamından.
evet ne olmuş, nefret duyan sevimsiz yalancı biri olsan da , sevgi dolu saf dürüst biri olsan da bunlar seni sen yapan senlerin toplamını,özünü değiştirebilir mi..dilemek ve istemekle olunmuyor bazı şeyler; pilot olmayı istemek ve olmak farklı; neden vücut iltihabını akıtırken ruh akıtmasın ki..

doğru söyleyip kalp kırmaktansa yalan söyleip kırmamak mı...sınır nerede..çember nerede..ol sen, önceki şakıdaki gibi.
nefret de cenent cehennem misali sevgi ile ikiz kardeşmiş..zaten içte kalırsa kalp taş bağlarmış..keşe tüm kol hareketleri, tüm tokatlar, tüm çimkirmeler bana olsa, keşke diğeri rahatlasa böylece dünya üzerinde; esiti ve çimlere uzanmış ruh hayalinde denizlere açılır, bilgesi olur yinede ZAMANIN, hoş geldim der....
sen yinede sev kendini, yinede nefret et, yinede bağışla,yinede su içerken ilk damlayı hisset.

hoşçakal